Броят на сключените бракове се увеличава през 2018 година според

...
Броят на сключените бракове се увеличава през 2018 година според
Коментари Харесай

Пещерска финансира три сватби тази година

Броят на подписаните бракове се усилва през 2018 година съгласно данните на Национален статистически институт. През 2018 година те са общо 28 961 - с 368 повече по отношение на миналата година (28 593 през 2017 година и 26803 през 2016 г.). Това е самобитен връх за последните 10 години.

Най-много са сватбите в София през 2018 година, следвани от Пловдив и Варна. Близо три четвърти от всички регистрирани бракове (21 463) са в градовете.

Именно идеята за повече сватби поддържа известната марка ракия " Пещерска ". За четвърта поредна година марката поддържа финансово сватбите на три двойки, които ще вземат участие в състезанието " Просто кажи " Да " .

Наградата за три от двойките е по 5000 лева ., като уредниците обезпечават видео и фото снимане на събитието, както и алкохола за тържеството.

Всяка една двойка, която желае да подписа брак сред 26-ти август 2019 - 31-ви декември 2019 , може да вземе присъединяване в играта, като опише своята къса история на www.justsayyes.bg. Желаещите би трябвало да опишат себе си, само че и своята фантазия за женитба, да прикачат своя фотография, а в случай че имат - и снимано видео. Кандидатурите се одобряват до 18 август .

На уеб страницата могат да се записват и " сватбари " - хора, които нямат проекти да се женят, само че желаят да наблюдават акцията, да поддържат някоя от кандидатстващите двойки и да вземат участие за седмичните награди. На лотариен принцип всяка седмица 10 от сватбарите ще получават бутилка " Пещерска ".

За първи път откогато се организира състезанието " Просто кажи " ДА " , уредниците показват гледната точка и след сключването на брака с две специфични изявленията на спечелилите в предходните издания на състезанието, които споделят страстите от сватбения ден и живота си по-късно. Техните истории може да гледате тук и тук .

В предходните три издания на самодейността бяха регистрирани общо 1914 сватбарски двойки . Статистиката на подадените истории от предходната година сподели, че любовта онлайн не е мираж и от ден на ден хора намират половинките си точно през обществени мрежи или през приложния за запознанство. Друга забавна наклонност от състезанието е, че от ден на ден са двойките, които желаят сключат брак, откакто са били обвързани дълги години с сътрудниците си. Мечтата за женитба споделят доста двойки, които са дружно от 5, 10 и даже 15 години; има и такива с едно, две и три деца.

" Голяма част от хората споделят, че дълго време са си мечтали да създадат женитба, само че все не са имали задоволително средства или е излизало нещо друго по-важно - деца, жилище, нова работа. Радваме се, че имаме опция още веднъж да подкрепим три двойки да основат семейство. A ракията като обичайно българско пиво има своето особено място в този празничен ден ", споделят уредниците.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР