Броят на сделките, свързани с рисков капитал в света през

...
Броят на сделките, свързани с рисков капитал в света през
Коментари Харесай

Сделките с рисков капитал в света са достигнали рекордните 51 млрд.долара през второто тримесечие


Броят на покупко-продажбите, свързани с рисков капитал в света през второто тримесечие на 2018 година е повишен със 17 % в тримесечно изражение, до над 3,5 хиляди, а равнището на световното финансиране се е нараснало до рекордното тримесечно равнище от 51 милиарда $, излиза наяве от проучване на интернационалната консултантска компания PricewaterhouseCoopers (PwC) и разработчика на тактики за бизнеса Strategy&.

“Броят на покупко-продажбите се е нараснал със 17 % до рекордните 3,564 хиляди покупко-продажби в целия свят. Обемът на световното финансиране е повишено с 6 %, до 51 милиарда $, което по наши данни е сама по себе си най-голямата сума за тримесечие. Дела на корпоративните вложения е повишен нищожно – от 28 до 30 % “, се споделя в документа, представен от интернационалните организации.

Броят на „ фирмите еднорози “ (бързо растяща софтуерна непублична компания с капитализация от над 1 милиарда долара) за тримесечието се е нараснал от 12 до 19, се споделя в проучването. В Азия броят им е повишен внезапно – от 5 до 9, в Съединени американски щати – от до 6, в Европа – от 2 до 4.

PwC показва, че перспективни посоки за вложения са били по повод потреблението на данни за платежните услуги на клиентите за разработки на принадлежности за performance-маркетинг, развиването на технологиите на блокчейн в бранша на финансовите услуги, автоматизацията на рутинни задания за интелектуална активност и развиването на безпилотни коли въз основата на технологията на компютърно зрение.

В региона на цифровите технологии и опазването на здравето през посоченото тримесечие максимален интерес от страна на вложителите са провокирали компании, занимаващи се с телемедицина и приложения в областта на психологичното здраве.

„ Основната опция е профилактиката, смяната на живота въз основата на данни, главно генетични, както и хибридни модели за взаимоотношението с пациента и снабдители на медицински услуги “, съгласно Strategy&.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР