Броят на потвърдените случаи на зараза с новия коронавирус във

...
Броят на потвърдените случаи на зараза с новия коронавирус във
Коментари Харесай

Нараства броят на заразените с новия коронавирус във Великобритания, Нидерландия и Финландия

Броят на доказаните случаи на болест с новия ковид във Англия се усили до 1543, съобщи Ройтерс. Вчера инфектираните в страната бяха 1372. Няма смяна в броя на умрелите инфектирани и те остават 35.

Броят на доказаните случаи на заразяване с новия ковид в Нидерландия набъбна с 278, достигайки 1413, съобщи Ройтерс, цитирайки Националния институт за опазване на здравето към министерството на опазването на здравето.
Броят на жертвите се усили с 4 души от през вчерашния ден, с което общият им брой доближи 24.

Нови 10 случая случая на COVID-19 у нас! Изследвали и Борисов - пробите му са негативни

Общият брой на доказаните случаи на заразяване във Финландия доближи 272, от които 31 случаи са открити през последното денонощие, заяви националният институт по опазване на здравето и обществено развиване, представен от ТАСС. В. "Хямеен саномат " оповестява, че държавното управление възнамерява да разгласи през днешния ден краткотрайно затваряне на учебни заведения. Първият случай на заразяване във Финландия беше открит още през януари. В четвъртък държавното управление предложи до края на май да бъдат анулирани всички събития, където се събират над 500 души. Освен това всички връщащи се в страната от райони, наранени от епидемията от ковид, ще би трябвало да бъдат подложени на минимум двуседмична карантина, по съглашение с работодателите.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР