Броят на ползващите онлайн услугата за споделяне на снимки Instagram,

...
Броят на ползващите онлайн услугата за споделяне на снимки Instagram,
Коментари Харесай

Instagram се похвали с 1 милиард фенове

Броят на ползващите онлайн услугата за шерване на фотоси Instagram, която е благосъстоятелност на Фейсбук, е повишен до 1 милиард души, като скоро ще дава опция и за качване на видео с дълготрайност до един час. Това се показва в известие на уеб страницата на Instagram, представено от ТАСС.

През септември предходната година записаните за услугата са били 800 милиона.

Освен това нощес Instagram показа ново приложение IGTV, с чиято помощ може да се качва и преглежда видео.

За множеството консуматори Instagram удължава опцията за качване на видео от 1 до 10 минути. Профилите с огромна публика ще могат да качват видео до един час, посочи Асошиейтед прес.

IGTV е приспособен особено за снимане със смарт телефон и гледане на такова устройство. Приложението ще стане налично за хората по целия свят до няколко седмици и ще работи с операционните системи Android и iOS

Като и при малкия екран, IGTV има канали. При IGTV обаче ролята на канали играят основателите на видео, изясняват от Instagram.

Тази услуга ще даде в последна сметка по-широка опция на Фейсбук да продава реклама.

„ От началото на активността ни през 2010 година с учудване следим растежа и разцвета на нашата общественост. Това е значимо постижение за всички нас в Instagram, благодарим ви ", декларират от компанията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР