Броят на подрастващите девойки от 9, 10, 11 и 12

...
Броят на подрастващите девойки от 9, 10, 11 и 12
Коментари Харесай

Тревога! Ученички се пускат на чичковци, за скъпи дрешки

Броят на подрастващите девойки от 9, 10, 11 и 12 клас, които желаят да подражават на български и холивудски звезди пораства застрашително, установяват психолози. Все повече тийнейджърки са подготвени да дадат благо и драго, с цел да се снабдят с маркови дрешки и предмети, които да ги създадат топ в очите на останалите другарчета, написа уеб сайтът " Бургас 24 ".

За задачата не са пощадени никакви средства – крепко дрънкане на пари от родителите с ангажимента, че не може някоя си да носи по-висок клас маратонки или пък да има истинска рокля на " Guеss " или " Прада ", вместо да се мъкне с китайска или турска имитация, започване на работа – въпреки и почасово в разнообразни заведения и най-много проституция по домовете на възрастни господа.

" Това е сериозен проблем, за който у дома не се приказва. Момичетата " разпускат " след часовете. Никой не ги наблюдава дали се прибират непосредствено, дали отиват в мола или на сладкарница, или пък не се замъкват при някой чичко, каквито случаи имаме десетки. Понякога бягат от час с разнообразни оправдания, примерно краткотрайно неразположение и болки в корема поради месечния цикъл. Свършват работа и след това отново сядат зад чина. Днешните ученички са много по-разкрепостени от тези преди 10 или 20 години. Случвало се е да си разменят номерата на възрастни мъже, които ги причакват с коли след учебно заведение. Малките лъжат, че са техни родственици, качват се и се насочат в незнайна посока.

После се фукат със скъпи облекла, чанти и обувки. Фабрикуват какви ли не неистини, в случай че човек им изиска пояснение с какви пари примерно са си закупили якето – мълчат или споделят, че са им го подарили. Родителите съвсем в никакъв случай не взимат отношение, въпреки че сме пращали бележки за натрупали се отсъствия. Лошото е, че огромна част от фамилиите в страната са разграничени, а постоянно ученичките не загатват в диалог за татко си, ами споделят " приятеля на мама " и така нататък Самата " мама " го дава много разкрепостено. Приема версията за тайнствен другар на щерката и даже не се запитва вярна ли или не е ", разкрива пред " Уикенд " преподавателка от столична елитна гимназия.

Тя издава, че имало ученички от горните класове, които постоянно пътували със заможни мъже до Дубай. Вадели си болничен след болничен и човек оставал с усещането, че здравословно са го закъсали, до момента в който не влезе в ролята на ченге и не изследва тайния живот на ученичките. Хлапачките се радват на висок стандарт на живот. При един от разплетените случаи се оказало, че момиче е излъгало родителите си, че отива на стаж в дубайски хотел. Стажът бил добре заплатен и тъй като девойката желала да бъде независима, през няколко месеца решавала да пътува до Емирствата, с цел да може сама да изкарва парите си. Никой в фамилията не се усъмнил в правотата на думите. Напротив - майката, която се грижела независимо и за момченце от различен брак – също разпаднал се като първия й, приела радостно новината. Виждала, че дъщеря й е на път да си стъпи на краката преди да навърши 19 години, което я правело горделив родител. Малката постоянно й носела скъпи дарове...

Друга госпожица пък се срещнала с чичо си Стефан от София. Номерата инцидентно им се преплели в някаква група в месинджър. Мераклията я харесал на фотография и почнал да ѝ написа по няколко пъти дневно. Веднъж се видели на по кафе, а след това станали любовници. Всеки петък, когато дамата на чичо Стефан свършвала работа и поемала с влака за родното си село, той звънял на 12-класничката Галя, с цел да му върви на посетители. На всяко посещаване й давал по 50 лв., плюс пиянство и цигари в неограничени количества. В подмяна на това ученичката не му отказвала нищо в леглото, за разлика от законната брачна половинка, която от дълго време била завършила със секса.

" Натъквали сме се на какви ли не истории. Но ние сме преподаватели, не можем да четем морал по какъв начин да се държат в обществото, с кого да спят и с кого не. Имаше една ученичка, която правеше обич дружно с майка си и с доведения си татко. А беше единствено на 16. На пръв взор бяха изрядни. Гаджето на майката прибираше дребната. После се разбра, че същият й урежда болнични от джипито, с цел да я води на спа курорти, да се забавляват. Криеха от майката. Двойката се раздели със скандал, а момичето смени учебното заведение. Факт е, че фамилията като градивна единица на обществото липсва и това се отразява зле на поколението, тоест на децата, които овреме потеглят по неприятен път ", безапелационна е и Драгомира Веселинова, учител по информатика в София.

обстоятелства.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР