Броят на починалите от COVID-19 в Италия за последните 24

...
Броят на починалите от COVID-19 в Италия за последните 24
Коментари Харесай

Четири области в Италия не регистрираха нови случаи на COVID-19, спад и на починалите от заразата

Броят на умрелите от COVID-19 в Италия за последните 24 часа са 161. За съпоставяне предното денонощие те бяха 162, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки организация АНСА. Общият брой на умрелите в страната възлиза на 32 330.

Възстановилите се от COVID-19 в Италия към този момент са 132 282, което е с 2881 повече по отношение на през вчерашния ден. Новозаразените за последните 24 часа са 664. Общият брой на доказаните случаи на болест в страната от началото на епидемията преди три месеца възлиза на 227 364, като към 85 775 са в региона Ломбардия. Четири области и една самостоятелна провинция не са записали никакви нови случаи на болест и това са Умбрия, Базиликата, Вале Д'Аоста, Молизе и Болцано.

Бебе в Италия било инфектирано с вируса по-рано от обявените първи случаи

От понеделник Италия пристъпи към нова фаза на облекчаването на ограниченията, въведени поради ковид, като бяха отворени доста бизнеси и църквите по този начин на открито излязоха повече хора спрямо първия стадий на 4 май.
Днес италианската министърка на превоза Паола Де Микели сподели, че от 3 юни всички италиански летища ще могат да бъдат отворени още веднъж. Тогава ще бъдат позволени междуобластните и интернационалните напредвания.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР