Броят на коронавирусните инфекции в Индия е с дневен рекорд

...
Броят на коронавирусните инфекции в Индия е с дневен рекорд
Коментари Харесай

Индия с рекордни нови 115 736 случая на COVID-19

Броят на коронавирусните инфекции в Индия е с дневен връх от 115 736 случая , съгласно данните, събрани от националното министерство на опазването на здравето и фамилните грижи.

След като се прибавят новите случаи, общият брой на инфектираните в Индия е 12 801 785 .

Междувременно броят на смъртните случаи , свързани с вируса, се е нараснал с 630 , като общият брой на починалите е 166 177, до момента в който възобновяванията доближават 11 792 135, нараствайки с 59 856.

Правителството наложи нощен комендантски час с неотложен резултат Делхи , оповестяват локални медии. Нощният вечерен час ще бъде в действие от 22:00 до 5:00 ч. до 30 април. Това се прави след обстановката с COVID-19. Заразените в столицата доближиха 679 962, в това число 14 589 дейни случая. Правителството обаче съобщи, че " няма да има ограничавания за придвижването по време на нощния комендантски час ".

" Хората, които желаят да се имунизират против Covid-19, ще бъдат изклщчение , само че ще би трябвало да получат електронна карта . Търговците, продаващи съществени артикули като хранителни артикули, плодове, зеленчуци, мляко и медикаменти, ще могат да се движат след приемане на електронна карта. Печатните и електронните медии също ще имат право да се движат единствено посредством e-pass ", се споделя в заповедта на държавното управление на Делхи.

Пътниците, които пътуват до и от летището, жп гарите и автобусните спирки , също ще имат право да пътуват, откакто покажат годни билети . Бременните дами и пациентите, които отиват на лекуване, също ще имат право да пътуват по време на комендантския час.

" Обществен превоз като рейсове, метро в Делхи, коли и таксита ще може да транспортират единствено тези хора, които са освободени от нощния комендантски час ", съобщи държавното управление.

Правителството на Делхи позволи свободно придвижване на хора от всички, ангажирани с съществени услуги по време на комендантския час.
 Индия за пръв път надвиши 100 000 инфектирани с ковид за денонощие
Индия за пръв път надвиши 100 000 инфектирани с ковид за денонощие

Индия е записала най-вече инфектирани през последната седмица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР