Броят на жертвите в САЩ на урагана „Майкъл” стана 16,

...
Броят на жертвите в САЩ на урагана „Майкъл” стана 16,
Коментари Харесай

Жертвите на урагана „Майкъл” в САЩ станаха 16

Броят на жертвите в Съединени американски щати на урагана „ Майкъл” стана 16, оповестиха американските управляващи. Спасителните екипи започнаха да претърсват най-тежко засегнатите места във Флорида, а достъпът до тях е съвсем неосъществим поради опустошенията.

Открити са още трима починали в Мариана, в окръг Джаксън, Флорида, заяви локален шериф.

Очаква се броят на починалите да нарасне още, тъй като към момента няма известия за починали от крайбрежните обитаеми места като Мексико Бийч, Порт Сейнт Джо и Панама (Флорида), които понесоха най-тежката част от бурята.

Снимка: EPA

Екипи се пробват да проправят път през отломките с булдозери и друга тежка техника, с цел да могат спасителите да претърсват руините с кучета, а от въздуха в издирвателните действия вземат участие безпилотни летателни апарати и хеликоптери „ Блекхок”.

Властите във Флорида обобщиха, че от идването на „ Майкъл” по-рано през седмицата са избавили близо 200 души и са ревизирали 25 000 здания.
Равносметката след урагана „ Майкъл ”: Най-малко седем починали, хиляди семейства без ток Бурята аргументи опустошения, събори далекопроводи и дървета
В Северна Каролина разчистват вредите след урагана, заяви Българска телеграфна агенция. Възстановява се електрозахранването на 460 000 жилища и предприятия и се работи за отварянето на 360 пътни артерии, блокирани главно от дървета, парчета и стълбове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР