Броят на издадените еднопосочни самолетни билети от Русия се е

...
Броят на издадените еднопосочни самолетни билети от Русия се е
Коментари Харесай

27% ръст на продажбата на еднопосочни билети от Русия след обявената частична мобилизация

Броят на издадените еднопосочни самолетни билети от Русия се е нараснал с 27% през седмицата, в която съветският президент Владимир Путин разгласи частична готовност - първата на страната след Втората международна война. Това демонстрират данни на основания в Испания уебсайт Forwardkeys, анализиращ данни за резервациите на билети, предава . Мобилизирането на мъже да се бият в Украйна накара хиляди мъже в бойна възраст да избягат от Русия, с цел да избегнат да получат повиквателна, напомня организацията. 

Данните на Forwardkeys, които съпоставят резервациите от 21 септември до 27 септември по отношение на миналата седмица показват, че делът на издадените еднопосочни билети е скочил до 73% през седмицата след оповестяването на частичната готовност. 

До някои дестинации като градовете Тбилиси (Грузия), Алмати (Казахстан), Истанбул (Турция), Тел Авив-Яфо (Израел) и Дубай (Обединени арабски емирства) е имало трицифрено нарастване на резервираните еднопосочни билети от Русия. 

60 % от закупените билети в седмицата на оповестяване на мобилизацията са с дата на тръгване в границите на 15 дни, което е нарастване от 45% в съпоставяне със седмицата преди този момент. Средното време за изчакване до тръгване е намаляло от 34 на 22 дни, показват от компанията. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР