Броят на хората, дали положителен тест за коронавирус във Великобритания,

...
Броят на хората, дали положителен тест за коронавирус във Великобритания,
Коментари Харесай

Броят на заразените COVID-19 във Великобритания скочи с 35% за ден

Броят на хората, дали позитивен тест за ковид във Англия, е достигнал 2626, заяви през днешния ден министерството на опазването на здравето, представено от Ройтерс.

Това е е нарастване с 676, или 35 %, по отношение на през вчерашния ден. Досега смъртните случаи от причиняваната от ковид зараза COVID-19 в страната са 71, отбелязва Ройтерс, представен от Българска телеграфна агенция.

Разширяващата се зараза даде отражение и върху работата на Народното събрание. Днес, сряда - обичайния ден, в който министър председателят дава отговор на въпроси на депутати и в залата кипят пристрастености - този път бе извънредно умерено. Депутатите бяха насядали на разстояние 1-2 м един от различен, право да задават въпроси имаха единствено авансово записалите се, а и присъстващите бяха много по-малко от различен път.

Британското държавно управление предизвести през днешния ден всички английски туристи в Испания да изоставен страната, откакто държавното управление в Мадрид разгласи, че стартира поетапно затваряне на всички хотели за да попречи на разпространяването на ковид. Говорител на английското външно министерство посъветва пристигналите в Испания британци да се свържат със своите туроператори или самолетни компании, с цел да уредят връщането си в родината преди вторник.

Шотландия в това време разгласи, че от петък затваря всички учебни заведения. Премиерът на английската самостоятелна провинция Никола Стърджън предизвести, че те евентуално няма да отворят преди края на образователната година.

Уелс също сподели, че може да затвори всички учебни заведения в петък, отбелязва Българска телеграфна агенция.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР