Броят на хората, дали положителен тест за коронавирус във Великобритания,

...
Броят на хората, дали положителен тест за коронавирус във Великобритания,
Коментари Харесай

Броят на заразените във Великобритания скочи с 35 на сто за 1 ден

Броят на хората, дали позитивен тест за ковид във Англия, е достигнал 2626, заяви в сряда министерството на опазването на здравето, представено от Ройтерс.

Това е е нарастване с 676, или 35 %, по отношение на през вчерашния ден. Досега смъртните случаи от причиняваната от ковид зараза КОВИД-19 в страната са 71, отбелязва Ройтерс.

Разширяващата се зараза даде отражение и върху работата на Народното събрание. Днес, сряда - обичайния ден, в който министър председателят дава отговор на въпроси на депутати и в залата кипят пристрастености - този път бе извънредно умерено. Депутатите бяха насядали на разстояние 1-2 м един от различен, право да задават въпроси имаха единствено авансово записалите се, а и присъстващите бяха много по-малко от различен път.

Британското държавно управление предизвести през днешния ден всички английски туристи в Испания да изоставен страната, откакто държавното управление в Мадрид разгласи, че стартира поетапно затваряне на всички хотели за да попречи на разпространяването на ковид. Говорител на английското външно министерство посъветва пристигналите в Испания британци да се свържат със своите туроператори или самолетни компании, с цел да уредят връщането си в родината преди вторник.

Шотландия в това време разгласи, че от петък затваря всички учебни заведения. Премиерката на английската самостоятелна провинция Никола Стърджън предизвести, че те евентуално няма да отворят преди края на образователната година.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР