Броят на американците, кандидатстващи за обезщетения за безработица миналата седмица,

...
Броят на американците, кандидатстващи за обезщетения за безработица миналата седмица,
Коментари Харесай

Броят на американците, които кандидатстват за обезщетения за безработица, остава нисък, тъй като пазарът на труда продължава да процъфтява

Броят на американците, кандидатстващи за компенсации за безработица предходната седмица, се усили, само че значително остана на исторически ниски равнища, защото пазарът на труда продължава да процъфтява макар покачвания интерес ставки.

Министерството по труда заяви в четвъртък, че поръчките за молби за безработица за седмицата, приключваща на 9 март, са намалели с 1000 до 209 000 от 208 000 за миналата седмица.

Четириседмичната междинна стойност молбите, които изравняват част от седмичната неустойчивост, възлизат на 208 000, понижение с 500 по отношение на миналата седмица.

Общо 1,81 милиона американци са получавали компенсации за безработица през седмицата, завършила на 2 март, нарастване от 17 000 по отношение на миналата седмица. Числото от предходната седмица, което беше най-голямото от ноември, беше преразгледано надолу със 112 000.

Седмичните молби за безработица се смятат за сурогат на броя на съкращенията в Съединени американски щати през дадена седмица. Те остават на исторически нис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР