Броят на акаунтите в социалната мрежа Facebook вече е 2

...
Броят на акаунтите в социалната мрежа Facebook вече е 2
Коментари Харесай

Броят на акаунтите в социалната мрежа Facebook вече е 2 млрд.

Броят на сметките в обществената мрежа Фейсбук към този момент е 2 милиарда Това заяви на страницата си създателят й Марк Зукърбърг, написа Profit.bg.

" Тази заран Фейсбук общността публично стана 2 милиарда души! Правим прогрес, свързвайки света и дано да сближим хората още повече ", написа петият най-богат човек в света. След като разгласи новината, Закърбърг смени и фотографията на корицата си с такава, която демонстрира обсега на Фейсбук по света. Социалната мрежа е учредена от него през февруари 2004 година Тогава Закърбърг е на 19 години и е студент в Харвард.

Първоначалната концепция е Фейсбук да свързва студентите, само че през септември 2006 година мрежата към този момент е общодостъпна.
Достигането до заветния предел става единствено 13 години след основаването на мрежата от Закърбърг, до момента в който е студент в Харвард. Той напуща университета след основаването на уеб страницата, целящ да се трансформира в световна обществена мрежа.
През октомври 2012 година интернет колосът разгласи, че има един милиард консуматори на месец, което означаваше, че е удвоил броя на потребителите си за по-малко от пет години.

Продължаващият напредък на компанията ще смути критиците й, които от дълго време плануват, че той ще се забави, откакто съперници като Snapchat откраднат потребителите й. По-рано тази година Фейсбук предизвести, че растежът на рекламните й доходи ще намалее. Въпреки това упоритостите на Закърбърг остават големи. Той съобщи пред USA Today, че компанията няма да подвига доста звук към достигането до два милиарда консуматори, „ тъй като към момента не сме свързали всички “. „ Целта ни е в действителност да успеем да свържем всички “, посочи Зукърбърг.

Бързият напредък на компанията сложи на тестване способността й да ръководи незаконно или съдържащо принуждение наличие, оповестено насайта. Последният гръмък случай беше обвързван с мъж в Съединени американски щати, който разгласява видео на уеб страницата, показващо по какъв начин стреля и убива възрастен човек. Миналия месец Фейсбук заяви, че наема още 3000 души, с цел да модерират наличието на уеб страницата й.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР