Броят на 5G базовите станции в Китай е нараснал до

...
Броят на 5G базовите станции в Китай е нараснал до
Коментари Харесай

3,5 млн. 5G базови станции помагат за новата индустриализация на Китай

Броят на 5G базовите станции в Китай е повишен до над 3,5 милиона до края на февруари 2024 година, демонстрират последните данни на Министерството на промишлеността и осведомителните технологии.

С повишаването на 5G станциите, потреблението на 5G технологии в промишленостите също се уголемява и интеграцията на цифровите технологии и действителната стопанска система се форсира, считат от министерството.

От интелигентни мини до интелигентни заводи и логистика, цифровите технологии се ползват бързо и дейно в разнообразни браншове. Според данните на индустриалното министерство 5G технологиите са интегрирани в 71 съществени стопански категории в Китай.

Джао Джъгуо, основен инженер на министерството, съобщи, че институцията ще продължи да предизвиква цифровата промяна на промишленостите и ще извършва самодейността AI Plus за ускорение на новата индустриализация, ръководена от цифровите технологии.

„ Ще бъдат положени и старания за поощряване на широкомащабното развиване на 5G приложения, с цел да се реализиран повече нововъведения и позитивни резултати “, добави Джао. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед49723Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед43829Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед92293Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед62406Проф. Николай Витанов: Япония за напредналиКоментарен Поглед22361Зорница Илиева: Фатална загуба на партията на Ердоган на изборите в ТурцияАлтернативен Поглед550812Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед180584Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед139093Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед124097Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92293Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев11943Вили, Вили, за какво премълчаваш и послъгваш за кмета Иван Иванов Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР