Brothers: A Tale of Two Sons ще има версия и

...
Brothers: A Tale of Two Sons ще има версия и
Коментари Харесай

Brothers: A Tale of Two Sons излиза и за Switch

Brothers: A Tale of Two Sons ще има версия и за Nintendo Switch, а датата ѝ на излизане е на 28.05.

Създадена от Джоузеф Фарес (A Way Out) и неговия екип, играта излезе през 2013 и беше посрещната извънредно добре, както от рецензията, по този начин и от геймърите, поради новаторските си геймплей механики, прочувствена история забавни и заангажиращи загадки.

Излязла за PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PC и Android, Brothers: A Tale of Two Sons ще усили своята аудитория още повече, привличайки общността зад хибридната подпора на Nintendo, дружно с прелестно допълнение. Версията за Switch за играта ще получи кооперативен режим. В другите версии на Brothers: A Tale of Two Sons, играещият управлява двете деца по едно и също време в сингъл. Заедно с това, Switch версията получава бонус наличие под формата на коментар от Фарес и илюстрована изложба.

Brothers: A Tale of Two Sons споделя историята на двама братя, поели на рисково пътешестване в търсене на лек за своя татко. Тяхната история и характери биват развити в хода играта, преодолявайки компликации и провокациите, с цел да доближат задачата си.

Версията на Brothers: A Tale of Two Sons към този момент може да се поръча авансово, което ще ви донесе отстъпка от нейната цена с 10%. Играта излиза за Switch само в цифров формат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР