Brother е сред най-добрите работодатели в света, според Forbes(снимка: Brother) Японската

...
Brother е сред най-добрите работодатели в света, според Forbes(снимка: Brother)
Японската
Коментари Харесай

Brother се нареди сред най-добрите работодатели


Brother е измежду най-хубавите работодатели в света, съгласно Forbes
(снимка: Brother)

Японската компания Brother Industries влезе в листата „ Най-добрите работодатели в света ” за 2020 година, формиран от Forbes Magazine в партньорство със Statista. Списъкът се изготвя за четвърта поредна година, а Brother попада за първи път в него (под № 130) дружно със 750 мултинационални сдружения и корпорации от 45 страни.

„ Това е самопризнание за нашите полезности и отдадеността към нашите чиновници, които всеки ден придават действителен смисъл на мотото на Brother – „ На Ваша страна ”, разяснява президентът на компанията Ичиро Сасаки.

Класацията се базира на резултатите от проучване, извършено измежду 160 000 чиновници на цялостен или повърхностен работен ден в 58 страни, работещи за, които оперират в доста страни и райони. Допитването е направено в интервала от юни до юли 2020 година от Statista – немска компания за пазарни изследвания.
още по тематиката
Респондентите са оценявали желанието си да предлагат своя шеф на фамилията и приятелите си, по какъв начин се оправя компанията в изискванията на пандемията от COVID-19, както и други аспекти, като имидж,, развиване на гениите, полово тъждество и обществена отговорност.

От започването на пандемията Brother Group вкара голям брой свързани с COVID-19 ограничения, в това число доставяне на чиновниците с маски за лице и осъществяване на нужните актуализации на процесите и политиките, с цел да обезпечи сигурността им.

„ Brother непрестанно се стреми да възнаграждава, стимулира и уважава нашите чиновници и да основава за възстановяване и обогатяване на техния живот, както и този на нашите клиенти и общности ”, споделя Сасаки. „ Като, ние знаем, че нашите полезности ще управляват нашия метод и нашия бизнес ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР