Бронзови медали - това е постижението на българския отбор по

...
Бронзови медали - това е постижението на българския отбор по
Коментари Харесай

Лакрос

Бронзови медали - това е достижението на българския тим по лакрос Bulgarian Khans, който стана част от интернационалния шампионат за купа " София " през почивните дни.
" Хановете " надвиха в разногласието за третото място с безапелационното 6:1 над Belgrade Zomibies в дребния край. Най-добър от българския тим беше президентът на Българската лакрос федерация Николай Чолаков, който заби 5 гола в шампионата и беше моторът на българското нахлуване.

Големият победител станаха момчетата от Chicko Lax. Американците завоюваха с 15:6 против британците от City of Stoke, които много затрудниха любимците през първото полувреме и се постановиха промени на почивката, с цел да не се стигне до сензация. Chichko Lax печелят Sofia Lacrosse Cup за втора година, като за първи път го вършат през 2011 година.
На петото място се подредиха момчетата от Istanbul Sultans, на които беше връчена премията за MVP (най-добър играч), тъй като за множеството от тях това беше първи шампионат.

Кулминацията

Иначе, вторият ден от груповата фаза продължи с безапелационна победа на американците от Chichko Lax, които съумяха да се оправят с безапелационното 9:1 с българския тим Bulgarian Khans в борбата за първото място в груповата фаза. Почетният гол за нашия отбор вкара Нинко Ковачевич.
Голяма драма се получи в мача сред Belgrade Zombies и City of Stoke. Британците поведоха с 2:0, само че сърбите направиха поврат до 3:2 и това им даде криле да се оправят и с Bulgarian Khans в последния мач от груповата фаза и за двата тима – освен това с удобното 4:2, което се оказа доста неприятен процес за българите, защото това ги прати против любимеца Chichko Lax. А огромният губещ се оказаха момчетата от Istanbul Sultans, които паднаха с 1:16 и с 0:13 от Chichko Lax и City of Stoke.
В полуфиналната фаза огромната драма беше сред Belgrade Zombies и City of Stoke. Англичаните взеха сладостен реванш и завоюваха единствено с 1 гол разлика – 7:6, като удържаха в края сръбския взлом, който за малко не докара до обяд. Българският отбор Bulgarian Khans този път игра по-добре против Chicko Lax, само че загуби с 4:11.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР