Бронзовата медалистка от олимпийскитe игри в Рио Християна Тодорова смени

...
Бронзовата медалистка от олимпийскитe игри в Рио Християна Тодорова смени
Коментари Харесай

Хриси Тодорова - съчетание от красиви думи

Бронзовата медалистка от олимпийскитe игри в Рио Християна Тодорова смени изкуството на художествената гимнастика с писане. " Златното момиче ", част от националния отбор, разгласява първата си книга. Чрез словата в " Следа от объркана душа " читателите ще се допрян както до прекарванията на родната прелест, по този начин и до тези на най-близките хора, от които Хриси е била въодушевена.

Такава съм аз.
В един миг ще се дръзвам до сълзи,в идващия ще рева от горест.
Ще се дразня, ще се цупя, ще се викам и ще бутам,
само че по-късно ще те даря с най-истинската усмивка, която може
човек да има.

 @@@

" След като загърбих гимнастиката, започнах да пиша. Може би тогава всичките страсти, които съм изживявала, положителни и не чак толкоз положителни, по някакъв метод съм ги изливала на килима, а откакто към този момент нямах къде да излея всичко, което усещах, започнах да го изливам на листа. Особено след олимпийските игри, откакто завърших и сложих завършек на подобен стадий от моя живот. И аз не знам накъде да потегли, не знам накъде да поема, не знам какво да върша, това също ме обърка, също обърка моята душа ", стартира описа си Хриси.

" Имах всичко към себе си, от нищо не бях лишена и в това време не се усещах пълноценна, усещах се празна от вътрешната страна. Страдала съм... Чудила съм се за какво не съм щастлива, за какво аз не мога да намеря това, което другите намират ", прибавя тя.

Такава съм аз.
Ще ме видиш с книга в ръка,
само че ще ме видиш и в най-лудата ми светлина.
През деня ще съм с спортен екип и кецове, рошава коса и без грим.
А вечерта ще обуя най-високите си обувки с алена рокля.

Откъде Тодорова получава поддръжка, с цел да показа своите мисли, облечени в красиво подредени думи?

" Много малко хора знаеха. Наистина най-близките ми хора знаеха, че аз пиша. Дълго време събирах храброст, с цел да мога да показва на хората това, което съм усещала и чувствала в даден интервал от моя живот. Беше ме боязън по какъв начин ще бъде възприето това нещо и по тази причина изобщо не съм и мислила и на тази тематика. В края на предходната година се свързах с редактора Васил Койнарев, който в допълнение ми даде мощ и ме поддържа да подхваща тази крачка ", споделя тя.

 @@@

" Една заран се разсъниха и взех решение, че би трябвало да го направя, тъй като по този метод може би ще намеря пътя на моята объркана душа, да откри своя път към своя дом. В тази секунда аз започнах да запълвам дупката и празнотата в душата си, която изпитвах. Много е необичайно, тъй като аз в действителност го усетих, в действителност усетих по какъв начин започнах да изплувам нагоре ", безапелационна е Хриси.

Вчера бях дете с невъзможни фантазии.
Днес съм по-объркана от всеки път.
Утре ще съм жена със сбъднати фантазии.

 Илиана Раева и Християна Тодорова обясниха новивия устав пред медиите @@@

" Въпреки че съм изпитвала болежка, доста повече обичам да се усмихвам. Това, че аз съм разрушена от вътрешната страна, за какво би трябвало да го демонстрирам и да разрушавам хората, с които съм? Затова всичкото съм си го изливала на лист хартия. Затова е по-тъжна тази книга, само че пък се трансформира в нещо красиво. Смятам, че в действителност най-после изцяло се получи нещо красиво и знам, че хората ще го оценят. Смятам, че ще остави отпечатък в доста души, които ще се намерят в тази книга ", споделя ни тя.

Такава съм аз.
Сложна за схващане и с объркана душа.
Или просто пребивавам в комплициран свят, в който не всеки може да ме
разбере.

Флорина Иванова, btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР