Бронзов медал спечели Боряна Калейн на финала на топка от

...
Бронзов медал спечели Боряна Калейн на финала на топка от
Коментари Харесай

С отличие изгря Боряна Калейн в Баку

Бронзов орден завоюва Боряна Калейн на финала на топка от Европейското състезание по художествена гимнастика, което се организира в Баку, Азербайджан.

Състезателката на клуб Левски Триадица, с треньор Марияна Памукова, получи 21.800 точки за своето чисто осъществяване на „ Аз съм беля”. Младата прелест беше оценена с 13.100 за компликация и 8.700 за осъществяване.

Другата ни представителка във финала на топка Катрин Тасева приключи на 7-о място след грешки в съчетанието си. Състезателката на Левски Илиана получи 19.500 точки.

Златото във финала на топка е за Арина Аверина с 22.850 точки, а среброто за Александра Солдатова с 22.050. И двете състезателки на съветския народен тим.

Малко по-рано се организира финалът на обръч. Съвсем малко не доближи на Невяна Владинова за орден. Грацията ни приключи четвърта с 20.700 точки - с 12.200 за компликация, 8.500 за осъществяване.

Боряна Калейн позволи неточност и приключи на 7-а позиция в този край с 19.700 точки. Златото на обръч е за Дина Аверина от Русия с 23.300 точки. Среброто е за Катсярина Халкина от Беларус, а на третата позиция е Никол Зеликман от Израел.

Вчера националният отбор на България извоюва бронзов орден в отборната конкуренция. Програмата на шампионата не планува многобой в самостоятелното при дамите.

Състезанието продължава с финалите на бухалки и лента.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР