Бронираният пикап на Тесла беше представен в края на ноември

...
Бронираният пикап на Тесла беше представен в края на ноември
Коментари Харесай

Руски майстори превърнаха Лада в Тесла

Бронираният пикап на Тесла беше показан в края на ноември от основателя на компанията Илон Мъск. Идеята за съветски вид е на Александър Трубников.

Шофьорите по московските булеварди се обръщат след ефектно изглеждащото транспортно средство, което в първия миг считат за същински артикул на компанията за електрически коли.

" Хората реагират много положително, изключително, когато схващат, че това в действителност е ВАЗ 2109. Малко са тези, които могат да познаят деветката, с изключение на когато видят салона. Повече са хората, които разпознават Тесла Сайбрътрък. Интересно ни беше да приключим този план в оптимално къси периоди. Отне ни 8 дни. Струваше ни 80 000 рубли, като в тях влиза и покупката на колата ", споделя Трубников.

Резултатът е Тесла за 1300 $. Работата по съветския план ще продължи. Представянето на същинската Тесла Кибертрък сътвори много проблеми на Илон Мъск, откакто стъклата на бронирания пикап се счупиха. Акциите на компанията се сринаха, макар изказванията на Мъск, че към този момент има над 200 000 поръчки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР