Броенит минути след края на днешната срещата от efbet Лига

...
Броенит минути след края на днешната срещата от efbet Лига
Коментари Харесай

ТРУС: Арда уволни Славко Матич след брутално интеврю

Броенит минути след края на днешната срещата от efbet Лига сред и ЦСКА (2:2), управлението на се събра незабавно и взе единомислещо решение да освободи от поста старши треньора Матич, оповестиха от клуба.

" Поводът за това решение, са неистините и неистини, които той сподели в ефира на малкия екран излъчваща дуела. Ръководството на няма да толерира сходен жанр изявления, които не дават отговор на истината, и уронват имиджа на клуба.
свързани новини1904преди 3 часа
Новият ментор на тима ще бъде разгласен, когато бъде реализирана сделка ", обясниха кърджалийци.

“Има хора, които работят против нас. Исках да подам оставка незабавно, само че няма да го направя поради тези момчета. Искам да кажа, Крумов и Жуниньо не са контузени, аз ги освободих от тима. Жуниньо пращаше есемес на някогашния треньор на Арда. Има работи, които не вървят. Щастлив съм, че момчетата дават на 200% %. Аз обаче не съм удовлетворен, че има някои, които работят против мен.

Искам след подготовката да се представяме по-добре. Но тук има доста хора, които работят против нас. Тези които не са тук, значи не заслужават да носят фланелката на Арда. Тези, които не дават всичко от себе си, нямат място в Арда. Това е въпрос на администрация. Когато пристигнах, имаше група, които са против мен. Не приказвам за качествата ми, а за това дали съм сериозен. Мен тук ме почитат, почитателите ме обичат, виждате по какъв начин се радват “, сподели след края на мача Матич, а думите му станаха и мотив той да бъде уволнен на секундата.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР