Броени седмици остават до появата на първия наследник на Пипа

...
Броени седмици остават до появата на първия наследник на Пипа
Коментари Харесай

Морската ваканция на бременната Пипа в Италия

Броени седмици остават до появяването на първия правоприемник на Пипа Мидълтън и обичания й Джеймс Матюс. И двойката се е отдала като за последно на заслужена отмора.

В момента двамата се любуват на страхотното време и спокойствието на приказна Италия. И почивката явно добре се отразява на бъдещата майка, защото Пипа сияе и наподобява в страхотна форма по бански. Малката сестра на херцогинята на Кеймбридж до неотдавна криеше бременността си, само че към този момент гордо пъчи наедрялото си коремче.

И въпреки да е към този момент съвсем в осми месец, тя не стопира да спортува. В Италия тя е заменила фитнеса и се възползва от опцията да поплува в морето, което е идеална опция за всяка бременна жена да поддържа здравето си и да приготви тялото си за измененията и раждането.

През юни Мидълтън показа и по какъв начин е схванала, че е бременна. “Забелязах смяна на тялото и увеличение на тежестта си – само че посредством ефикасни извършения и спорт усещам, че то се укрепва, с цел да поддържа здравословна бременност, раждане и възобновяване,” призна тогава Пипа, която чака да стане майка през октомври.

Още фотоси от почивката на бременната Пипа можете да видите в нашата Галерия!

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР