Броени минути ни делят от началото на Откритото първенство на

...
Броени минути ни делят от началото на Откритото първенство на
Коментари Харесай

Дискусия на живо: Аустрелиън Оупън стартира!

Броени минути ни разделят от началото на Откритото състезание на Австралия, като ни следва да забележим поредна борба за историята сред Рафаел Надал и Новак Джокович. Сърбинът се завръща на Зеления континент, откакто през предходната година беше депортиран от страната и нямаше опция да пази трофея си, но в този момент е твърдо решен да завоюва десетата си купа в Мелбърн и по този метод да изравни Матадора по извоювани " мейджър " титли.

При дамите на пръв взор любимка е международната номер едно Ига Швьонтек, единствено че тя надалеч не е непобедима и това беше потвърдено на United Cup от Джесика Пегула, която нанесе тежко проваляне на полякинята. Онс Жабер и Мария Сакари също наподобяват в отлична моментна форма и не би трябвало с лека ръка да отписваме възможностите им за дебютна купа от Големия шлем.

Не бива да забравяме и българското присъединяване, което тази година се свежда до изявите на Григор Димитров и Виктория Томова. Най-добрият български тенисист ше има сложната задача още на старта да премери сили с Аслан Карацев, до момента в който Вики ще излезе против олимпийската шампионка Белинда Бенчич, която единствено преди няколко дни победи на конкуренцията в Аделаида.

Вие пък още веднъж ще може да коментирате всичко най-интересно към шампионата, възползвайки се от нашата обичайната полемика онлайн!

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР