Броени месеци, след като дебютира в режисурата на уеб продукции,

...
Броени месеци, след като дебютира в режисурата на уеб продукции,
Коментари Харесай

Ники Илиев започна снимки на втория сезон на Килерът

Броени месеци, откакто дебютира в режисурата на уеб продукции, Ники Илиев се завръща още веднъж в сферата с втория сезон на „ Килерът “.

Първият мистъри сериал, предаван онлайн, направи премиерата си през май, като още веднъж отпред на продукцията бе някогашният модел. Уебсериалът провокира огромен интерес у феновете, като финалните минути от излъчения сезон бяха изгледани от близо 146 хиляди запалянковци. „ Килерът “ е и актьорски дебют за вокалиста на D2 – Деян Каменов – Дидо, който в този момент радва феновете в новия сезон на „ Фермата “.

Подробности към сюжета на втория сезон на сериала се пазят към този момент в загадка, като към момента не е оповестено и по кое време продукцията ще се завърне във Vbox7.

Междувременно Илиев към този момент налива основите и на четвъртия си авторски филм. "Кроим сюжета, напълно скоро ще стартираме по-сериозна работа по продуцирането. Идеята е фотосите да стартират в края на другата пролет. Те ще се осъществят най-вече в Пловдив, ще снимаме и по морето ", повдигна завесата наскоро пред „ Монитор “ режисьорът. В една от основните функции ще забележим този път Александър Кадиев, като се чака още веднъж на огромен екран да се завърне и Орлин Павлов.

Илиев издава, че за първи път няма да потърси задгранична звезда за прослойка на продукцията си. Припомняме, че в първите си две кинорожби - „ Чужденецът “ и „ Живи митове “, той още веднъж съумя да притегли международни имена - Кристоф Ламбер и Микеле Плачидо.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР