Броени месеци преди да стане най-рекламираното лице в държавата, Николаос

...
Броени месеци преди да стане най-рекламираното лице в държавата, Николаос
Коментари Харесай

Цитиридис тежал 110 килограма и имал сериозни проблеми със самочувствието

 Броени месеци преди да стане най-рекламираното лице в страната, Николаос Цитиридис е бил същински исполин. Само че не във връзка с сексапил, омагьосване и заложби за блестяща кариера, а по-скоро откъм насъбрана подкожна лой. Не доста високият юноша е тежал близо 110 кг и имал съществени проблеми със самочувствието и общуването с нежния пол.

Единствено възприятието за комизъм спасявало Николаос или Додо, както го назовават всичките му познати преди неговия тв пробив, да не потъне в комплекси за непълноценност, подбудени от диплещите се телеса по снагата му. Само до преди няколко месеца той е бил не просто наедрял, а напряко пълен. И това положение на физиката му е било настоящо до пролетта. После младежът е почнал да слабее стремително, до момента в който стигне сегашните си фини и елегантни ограничения. Говори се, че това било изискването на Би Ти Ви да го качи на екран.

Както е известно, момчето първо е било поканено в екипа на вечерното шоу като сценарист. Никой даже и не помислял, че от него може да излезе водещ, а главната заслуга за това имали неговите непотребни килограми. Родният ефир познава цялостни готвачи, цялостни артисти и коментатори в риалитита, само че не и пълен водещ на вечерно тв шоу. Още повече, че Слави Трифонов, който Додо би трябвало да замести, години наред се водеше секс знак, а и през днешния ден има не малко последователки, подготвени да скочат в леглото му. На фона на неговата популярност в Би Ти Ви решили, че не могат да позволен да го замести никому незнаен юноша, който на всичкото от горната страна страда от проблеми с килограмите. Ето за какво шефовете сложили на Додо твърдо изискване: " Ако искаш да те създадем звезда, би трябвало да отслабнеш ".

Благодарение на това условие след години, прекарани в извършване на покупки на облекла от магазини за хора с размер ХХL, Цитиридис се взел в ръце, понижил яденето, почнал да спортува и за няколко месеца съумял да стане слаб като съчка. Запознати с неговите хранителни привички настояват, че преди да реши да става тв звезда, той се чувствал най-добре в компанията на кюфтета, кебапчета и карначета, добродушно цвърчащи на дървени въглища.

Другата му обичана храна била вафлите. Додо толкоз доста ги обичал, че направил цялостен блог, в който да пуска ревюта за тях – кои вафли му харесват и кои – не. Тези текстове, ненадейно и за самия него, стават толкоз известни, че най-после ги издава в книга. Най-вероятно обаче все още Цитиридис се крие от вафлите, както дяволът – от тамяна, тъй като към момента не е станал толкоз известен, че да си разреши да е пълен, написа " Уикенд ".

Твърди се, че откогато измършавял, Додо се е сдобил със самочувствие и поддържа връзка надалеч по-свободно с представителките на противоположния пол, в сравнение с преди. При среща в студиото си с мастършефката Силвена Роу той показа, че няма другарка. Като причина за самотата си посочи, че е прекомерно ангажиран да води предаването, с цел да му остане време за обич. Но се приказва, че същинската причина за самотата му се крие в непотребните килограми, които до неотдавна поддържал. Гъркът се тормозил толкоз доста, че е пълен, че не смеел да покаже интерес към дамите, които успявали да го заинтригуват. Е, този проблем към този момент е преодолян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР