Броени месеци преди да навърши 50 години Койна Русева извади

...
Броени месеци преди да навърши 50 години Койна Русева извади
Коментари Харесай

Койна Русева с тяло трепач на 50 г.

Броени месеци преди да навърши 50 години Койна Русева извади тяло, за което родните моделки могат единствено да мечтаят. Актрисата източи безкрайни крайници и сподели стегнат стомах като на състезател измежду скалите в Гърция. И провокира цялостен възторг в обществените мрежи, видя HotArena.

Всеки, който е гледал Койна Русева в киното или театъра, е наясно, че тя е красива и обаятелна жена. Но фотосите ѝ по бански са меко казано зашеметяващи, изключително на фона на трите деца, които актрисата е родила и отгледала за своите близо 50 години. За разлика от родните плеймейтки и фотомодели, които се трансформират във визитни картички на естетичните хирурзи, звездата на Младежкия спектакъл в София може да се похвали с изцяло натурална физика, която явно поддържа с доста спорт и хранителен режим.
Очевидци издадоха пред „ Уикенд ”, че сега 50-годишната актриса провокира същински възторг по гръцките плажове, на които се появява. Освен че наподобява извънредно добре по бански, тя се опъвала там без горнище на банския, а се оказало, че гръдта ѝ е тъкмо толкоз съблазнителна, колкото и дългите бедра. И с цел да удари по един виртуален пестник на всички млади кифли, които вървят на плаж с макиаж като за вечерно празненство, не поставя никакъв грим на лицето си.

Койна в никакъв случай не е имала проблеми с фигурата и външния си тип, само че в последните година-две е по-стройна и свежа даже в съпоставяне със времето, когато е била студентка в НАТФИЗ. Случайно ли е това? Отговорът е явен – не. Преди 4 години актрисата изключва от менюто си всички скотски артикули и става веган. Прави го съвсем на смешка, само че ето, че новият ѝ метод на хранене е дал отличен резултат върху нейната фигура. В началото ѝ било забавно да опитва какво ядат хората, които не близват нито месо, нито мляко, нито яйца. След това желала да ревизира дали самата тя ще издържи сходни ограничения. Накрая взело, че ѝ харесало, и по този начин – към този момент 4 години. Често я питат по какъв начин се оправя с сходен тежък режим, на което тя дава отговор внезапно: „ Жива съм, както виждаш! ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР