Броени дни след седмата си титла от финалите на ATP,

...
Броени дни след седмата си титла от финалите на ATP,
Коментари Харесай

Продължават суперлативите по адрес на Джокович

Броени дни след седмата си купа от финалите на ATP, не стопират положителните думи за Новак Джокович. Този път похвалите към сърбина пристигнаха от някогашната френска тенисистка Марион Бартоли.

Според шампионката от Уимбълдън 2013, Новак Джокович ще господства в международния тенис още дълго време и младите несъмнено би трябвало да се учат от него.

„ За следващ път Джокович ни сподели, че е популярен първенец. Игра толкоз, колкото му бе нужно, а в полуфиналите и финала безусловно не остави никакви шансове на своите противници. Той е най-великият тенисист в историята и считам, че никой не може да оспори това. Дори може би е най-великият състезател, тъй като достиженията му приказват задоволително. Световният номер 1 продължава да чупи върхове и смятам, че скоро няма да постави завършек на кариерата си, в случай, че продължава да печели и да бъде най-хубавият. Изпитвам голямо удивление към Ноле и съм щастлива, че международният тенис разполага с подобен елмаз. Ако остане здрав, не виждам кой може да детронира сърбина от върха, тъй като младежите колкото и да желаят да печелят шампионати от шлема и да са номер 1 в света, моето мнение е, че към момента много изостават от Джокович “, сподели Бартоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР