Броени дни след претърпяната операция Стефан Данаилов се завръща тази

...
Броени дни след претърпяната операция Стефан Данаилов се завръща тази
Коментари Харесай

Броени дни след операцията Стефан Данаилов обяви: Луда глава съм и тази вечер се връщам на сцената

Броени дни след претърпяната интервенция Стефан Данаилов се завръща довечера на сцената в постановката " Актрисата " във Варна. Това заяви преди минути екслузивно той в ефира на БТВ.

``
реклама

" Бях зашеметен като взех това решение. Минах през доста болежка. Като видях, че започвам да прохождам, си споделих - за какво да си спирам тези постановки. Казах, че желая да играя във Варна. Това ми е обичан град. Ще ме боли дълго време. Ще се върви отново по лечебни заведения, ще се праваят всякакви работи.

Какво помня от случая? Спомням си по какъв начин подадох ръка да си взема медикаментите и по-късно ми заиграха краката и като потеглих да ходя те стопираха. В идващия миг 130 кила чичо Ламбо падна на плочата.

Ще играя и през днешния ден и на следващия ден, че и на 12-ти играя в Русе, и по-късно отново малко на Чичо Доктор. В тази болница, в която бях признат, с такова почитание и обич ме гледаха хората, че чак не ми се тръгваше. Лекарите не бяха съгласни и аз се разписах, че поемам всякаква юридическа и правосъдна помощ. Луда глава съм, на 77 ще стана. Аз знам доста добре, че адреналинът оказва помощ във всичко. Усетя ли благосклонността на публиката към мен, не помня болката и играя ", сподели той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР