Броени дни след края на олимпийските квалификации френската звезда Ървин

...
Броени дни след края на олимпийските квалификации френската звезда Ървин
Коментари Харесай

Нгапет изригна срещу FIVB

Броени дни след края на олимпийските квалификации френската звезда Ървин Нгапет изригна против Международната волейболна федерация (FIVB). Нгапет е засегнат от обстоятелството, че тимът му трябваше да изиграе два мача за близо 12 часа по време на шампионата в Група D в Гданск (Полша) предходната седмица.

Два дни преди шампионата треньорът на " петлите " Лоран Тили и капитанът Бенжамен Тонюти показаха недоволството си от графика на мачовете и обявиха, че домакините от Полша са го създали комфортен само за самите тях.

Нгапет изиска от управлението на интернационалната централа да изясни въпросната обстановка. " Имам единствено един въпрос към FIVB. Според вас обикновено ли е след мача със Словения да си легнем едвам в 03,00 сутринта, а в 15,00 часа да играем най-важния мач с Полша? ", попита френската звезда във видео в профила си в Instagram .

От Полската волейболна федерация (PZPS) обявиха, че разписанието е направено персонално от селекционера на международните първенци Витал Хайнен. Самият той отхвърли тази информация, само че означи, че разпоредбите не не разрешават на домакините да вършат график, комфортен за тях самите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР