Броени дни след като Xiaomi обяви, че е поставила рекорд

...
Броени дни след като Xiaomi обяви, че е поставила рекорд
Коментари Харесай

Xiaomi влиза в магазините на VIVACOM

Броени дни откакто Xiaomi разгласи, че е сложила връх в историята си, продавайки 10 млн. смарт телефона единствено през месец септември, VIVACOM пуска в продажба два от основните ѝ модели - Xiaomi Redmi Note 4 и Xiaomi Redmi 4X.

Хіаоmі RеdМі Nоtе cepиятa e ocнoвният двигaтeл нa ycпexa нa ĸитaйcĸaтa ĸoмпaния. Bceĸи cмapтфoн oт нeя ce e пpeвpъщaл в xит и e peaлизиpaл мнoгoмилиoнни пpoдaжби. Новият бранд телефони към този момент са налични в магазините на VIVACOM и Global Net Solutions.

Xiaomi Redmi Note 4 и Xiaomi Redmi 4X впечатляват с огромен екран, мощен хардуер, безупречно качество, положителни камери и ниски цени. 13-мекапикселовата камера на Xiaomi Redmi 4X трансформира всяко изображение в същинско произведение на изкуството. С нея запалените фотографи могат да запечатват панорамни фотоси елементарно и комфортно, както и да снимат на воля даже при ниска осветеност.

Смартфонът извършва всички функционалности с осемядрения Snapdragon 435 процесор, който усъвършенства потреблението на сила, без да провокира забиване или мудна работа на устройството. За целодневното сърфиране в мрежата и гледане на видео се грижат вградената батерия със забележителен потенциал от 4100 mAh, както и най-бързата 4G мобилна мрежа в България на VIVACOM. Смартфонът Xiaomi Redmi 4X коства единствено 10.90 лева на месец лева с проект Smart L от VIVACOM.



Xiaomi Redmi Note 4 е другото ново попълнение в портфолиото на телекома. Смартфонът се отличава с осемядрен процесор, осигуряващ по-висока продуктивност и цели 4GB RAM. Телефонът работи по едно и също време с 2 SIM карти. Сигурността на потребителите е обезпечена от датчика за пръстов отпечатък, който се намира на гърба на телефона. Предлагайки баланс от страховит дизайн, отлична продуктивност и най-важното – дълъг живот на батерията, Xiaomi Redmi Note 4 се смята за един от най-достъпните смарт телефони в междинния клас. Цената му е единствено 15.90 лева на месец с проект Smart L от VIVACOM.

Xiaomi Tech е компания, учредена през 2010 г от Леи Джун, постоянно именуван китайският Стив Джобс. Същата година Xiaomi публично пуска първия MIUI-фърмуер, учреден на Android. Някои от устройствата Xiaomi се създават в заводите на Foxconn, където се създават iPhone и iPad на Apple.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР