Броени дни след като стана майка за втори път, Меган

...
Броени дни след като стана майка за втори път, Меган
Коментари Харесай

Меган Маркъл дари 2000 копия от детската си книжка

Броени дни откакто стана майка за повторно, Меган Маркъл реши да зарадва хлапета, като разгласи, че подарява 2000 копия от своята книга " Пейката " на учебни заведения, библиотеки и други институции в Съединени американски щати.

Историята се концентрира върху мощната връзка сред татко и наследник, която остава за цялостен живот. Описана е през гледната точка на индивида с водеща роля в живота на едно дете – майката. Първото дете на Меган и Хари беше точно момченце – Арчи. Той е и вдъхновението й да напише персоналната си житейската истина като човек с значимата мисия на родител и майка. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от What Meghan Wore (@whatmeghanwore)

" След повече от година невиждани провокации за учениците и фамилиите на всички места, херцогинята има вяра, че пътят напред би трябвало да включва фокус върху благосъстоянието и поддръжката на разнообразни общности посредством обезпечаване на обучение, храна, прочувствена и психическа поддръжка “,  се споделя в формалното изказване на благотворителната организация Archewell.

Корицата на " Пейката ", която излезе преди дни, е илюстрирана от награждавания художник Кристиан Робинсън, а аудиоизданието ще бъде разказано от самата Маркъл.

Първоначалната концепция не е било написването на книга. Всичко стартира от едно стихотворение, което херцогинята написа за брачна половинка си във връзка Деня на бащата, месец след раждането на сина й. Постепенно то прераства в красива история, която има потребност да доближи до повече хора.  

 
Меган Маркъл и принц Хари: по какъв начин стартира любовта им


 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР