Броени дни след като плъзна мълвата, че Рачков най-после открил

...
Броени дни след като плъзна мълвата, че Рачков най-после открил
Коментари Харесай

Камелия отрече връзката си с Рачков

Броени дни откакто плъзна мълвата, че Рачков най-сетне разкрил своята нова обич, пристигна изненадата - става известно, че въпросната дама в действителност била единствено негова другарка. А сред другарството и любовта, както знаем, нормално има една дребна стъпка.

" Нямам връзка с Димитър Рачков! С него сме само другари ", разгласи 39-годишната Камелия Андонова, която в последните седмици беше представяна като новата публична половинка на артиста. Тя уточни, че двамата с артиста са близки към този момент повече от година, само че нямат сантиментален интерес един от различен.



Слуховете, че Камелия е актуалната възлюбена на Рачков, се разпространиха, откакто двамата бяха видяни дружно на една вечер в известния клуб " Хасиенда " в курорта Лозенец, а фотографите на заведението съумяха да ги уловят по време на няколко интимни момента. Снимките бързо се разпространиха из медийното пространство.

Самият Рачков бил сърдит, когато видял фрагментите, както и уверен, че това се случва с целенасочена реклама от страна на притежателя на клуба. В реалност артистът бил в клуба в компанията на Камелия, която има сладкарница в курорта.

Рачков прекарал няколко дни на морето там и предложил на Камелия да излязат на вечеря, само че не като сантиментална двойка, а като другари и сътрудници, показва " Уикенд ". Двамата, както към този момент стана ясно, са работили дружно през последния сезон на " Като две капки вода ", където чаровната брюнетка се занимавала със стайлинга и избора на облекла за водещите и журито.

Близки до Камелия настояват, че " Двамата са близки другари. Камелия се познава добре и с досегашната му другарка Анита, също така има друга връзка сега и тези клюки ѝ навредиха ",, оповестява още изданието. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР