Броени дни преди церемонията, на която ще станат известни новите

...
Броени дни преди церемонията, на която ще станат известни новите
Коментари Харесай

С диаманти на Оскарите“

Броени дни преди церемонията, на която ще станат известни новите притежатели на премиите " Оскар ", тече трескава подготовка. Червеният килим е застлан, а звездите имат още малко време да решат какви бижута ще сложат на специфичното събитие.

Дори и холивудските звезди имат потребност от спомагателен искра. Още повече, когато става дума за премиите " Оскар ". Бижутерийните къщи са в подготвеност да предложат неповторими и типичен модели. И доста диаманти.

Една от най-известните къщи, чието седалище е в Швейцария, даже е наело апартамент в Лос Анджелис, където бижутата могат да бъдат прегледани на мира от стилистите и ВИП клиентите.

Дезире Галас, връзки с обществеността: Бижутата, които могат да се видят тук, са от целия свят, от Ню Йорк, Маями, от Женева или Хонконг. Наистина сме подбрали най-хубавите.

 ДРУГИТЕ вести: ДРУГИТЕ вести: "Оскар " правдивост
Варненските буни попаднаха в спикък с рискови обекти, Лондон с обвинявания към Facebook, Израел Хоровиц приветства актьорите в „ Моята скъпа лейди ", Академ...

Когато става дума за аления килим бижутата са не по-малко значими от определения тоалет, споделят експертите. Но от още по-голямо значение е, звездата, която ги носи.
Дезире Галас, връзки с обществеността: След премиите " Златен глобус " тези обици се споделят обиците на Джулия Робъртс. Видяхме я да ги носи на аления килим. Това са 27-каратови диаманти. Толкова са красиви, когато тя се движи.
Друга красива композиция е тази огърлица с диаманти и сапфири. Иначе, любопитна детайлност е, че през този сезон на най-престижните награди Лейди Гага, Джулия Робъртс и Мелиса МакКарти бяха видяни да носят скъпоценни камъни на един и същи бижутер.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР