Броени дни преди старта на сериала Mosaic на Стивън Содърбърг,

...
Броени дни преди старта на сериала Mosaic на Стивън Содърбърг,
Коментари Харесай

Шарън Стоун разкри болезнена тайна от миналото си, била на косъм от смъртта след...

Броени дни преди старта на сериала " Mosaic " на Стивън Содърбърг, в който една от основните функции е поверена на Шарън Стоун, звездата от „ Първичен инстинкт ” даде искрено изявление, в което описа по какъв начин през 2001 година се е разминала на косъм от гибелта. Актрисата имала кръвоизлив в мозъка, а лекарите оценявали възможностите й за живот едвам на 5%, оповестява CBS. " Когато кръвоносният съд се спука, видях гигантска мълния. После като че ли излетях от тялото си и започнах да виждам умрелите си другари и други хора, които бяха доста благи към мен. Оказах се някъде по средата сред два свята. И внезапно – взрив, и се върнах в тялото си”, споделя актрисата.

Тя прибавя, че дълго време след случая не са й предложили никакви функции. „ Това беше доста тежък интервал, стоях без работа. Нямах никакви оферти, хората си мислеха, че съм изгубила уменията си. Гледах да не описвам какво ми се наложи да преживея, тъй като промишлеността не прости сходни недостатъци. Щастлива съм, че съумях да стъпя на краката си”, споделя още Стоун.

Няколко дни след интервенцията тя се държала доста необичайно, от време на време си разрешава малко екстравагантност. „ Постоянно беседвам с дървото си и ми се коства, че то ми дава отговор. То мирише доста приятно”, декларира звездата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР