Броени дни преди настъпването на празника на празниците – Великден

...
Броени дни преди настъпването на празника на празниците – Великден
Коментари Харесай

Симитли посреща великденските празници с красива украса

Броени дни преди настъпването на празника на празниците – Великден и в навечерието на Лазаровден и Цветница, Симитли към този момент е в празнична одеждa. От през днешния ден стартира слагането на разнообразна, пъстра декорация в централна градска част, която ще радва жителите и гостите на административния център.

Красив великденски ъгъл за фотоси, разнородни празнични детайли пред читалище „ Св. Климент Охридски “ и шарени яйца по дръвчетата на площад „ Септември “ са единствено дребна част от цялостната идея на община Симитли за идните празници.

Голяма част от тазгодишната декорация е направена от учениците в трите ни учебни заведения в Симитли, Крупник и Долно Осеново, децата в детските градини и потребителите на обществените услуги.

Украсяването на Симитли се трансформира в същински празник, тъй като в него се включиха чиновници на общината, на читалището, консуматори на обществените центрове и други. Поставянето на декорация ще продължи и през идващите дни, а задачата е една – да посрещнем идните празници с най – истинската, най – цветната и най – красивата великденска декорация!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР