Броени дни преди началото на второто издание на Summer Vibes

...
Броени дни преди началото на второто издание на Summer Vibes
Коментари Харесай

Второ издание на Summer Vibes Festival във Видин

Броени дни преди началото на второто издание на Summer Vibes Festival Видин е подготвен да посрещне поданици и посетители на града с извънредно богата програмая оповестиха от общината. На 26 и 27 юни край средновековната цитадела „ Баба Вида “ среща ще си създадат предишното и сегашното.

Мисията на Summer Vibes Festival е да покаже на актуалните деца по какъв начин са се забавлявали и играли техните родители и по този метод да ги подтиква за срещи и връзка онлайн, за игри навън, за занимания отвън виртуалната действителност. За реализиране на идеята си уредниците Event Masters и община Видин си сътрудничат с локалната комисия за битка с противообществени прояви на малолетни и неполнолетни, както и с общинския съвет по наркотични субстанции в името на по-доброто здраве на подрастващите.

Състезания с тротинетки и колелета, дърпане на въже, „ пийнал морков “, федербал, национална топка са единствено част от игрите, които чакат искащите да се отдадат на една чиста и неподправена страст. Програмата и през двата фестивални дни стартира в 11 часа и продължава до 22 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР