Броени дни преди края на 2020 година, CITROEN разшири семейството си

...
Броени дни преди края на 2020 година, CITROEN
разшири семейството си
Коментари Харесай

CITROEN представи новото BERLINGO RIP CURL

Броени дни преди края на 2020 година, CITROEN разшири фамилията си специфични версии, разработен взаимно с компанията RIP CURL, като този път новостта е обвързвана с лансирането на новото BERLINGO RIP CURL.

Традиционно за взаимната линия проекти на CITROEN и RIP CURL, BERLINGO RIP CURL е изпълнен в пресен цветови контрастност, като в интериора е заложен на пастелен подобен в комбинация с приятни за окото материали.

BERLINGO RIP CURL е създадено въз основата на нивото на съоръжение Feel, в което са включени отварящо се задно стъкло, автоматична климатична апаратура, Citroën Connect Nav, камера за задно виждане с Top Rear Vision функция за по-лесно маневриране в ограничени пространства, система за подобряване на сцеплението на гумите с пътя Grip Control с функционалност за подкрепяне на спускането по надолнище Hill Assist Descent, адаптувен круз надзор и други.



Модулният интериор с завършени тройка задни седалки позволява транспортирането на разнообразни атрибути за спортуване, включително колела и сърфове, а при нужда, обшата товарна съдържимост на колата може да достижне внушителните 4000 литра.

BERLINGO RIP CURL, което ще бъде разполагаем в дилърските центрове на CITROEN от началото на идната година, се предлага в две дизелови версии- BlueHDi 100 S&S с 6-степенна ръчна кутия и BlueHDi 130 S&S още веднъж с 6-степенна ръчна кутия, и една бензинова- PureTech 130 S&S с осемстепенна автоматична трансмисия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР