Броени дни преди големия финал на сериала на 23 май,

...
Броени дни преди големия финал на сериала на 23 май,
Коментари Харесай

Тази вечер в в „Дяволското гърло“: прокурор Чанов застава пред детектор на лъжата

Броени дни преди огромния край на сериала на 23 май, престъпната история в „ Дяволското гърло “ стартира да се разплита. Неочаквани разкрития ще преобърнат хода на следствието още довечера, в предпоследния епизод на престъпната драма в 22.00 ч. по NOVA.

► Теодора Духовникова пред Edna: „ Много години минаха, с цел да възприема себе си като актьор “

Според Мия убитата психиатърка Денис Рамаданова е ключът към всичко и жертвите са свързани със събития от предишното. Трябва единствено да схванат защо ѝ е било плащано.

 Дяволското гърло NOVA

Филип е в потрес от протичащото се и е на път да се отдръпна от следствието поради спор на ползи. Ще успее ли екипът му да го убеди да остане, откакто са единствено на крачка от килъра. Знаят, че има нещо, в което всички жертви са били забъркани, само че какво е тo?

Филип е сигурен, че всичко към татко му би трябвало да бъде тествано. Прокурорът обаче не може да бъде публично разпитван, тъй като има имунитет. Мия е решена на всичко, с цел да го изправи пред детектора на лъжата. Тя ще го сложи до стената с въпрос за връзката му със гибелта на Каракехайов, Манолов, Рушанов и Рамадан. Не е ясно дали той фактически е забъркан и в какво, само че едно е несъмнено - Чанов прикрива нещо и към този момент няма връщане обратно.

 Дяволското гърло NOVA

Менторът на Мия от ДАНС ненадейно ще се появи в опит да я разубеди да продължи напред. Защо по всякакъв начин желае да ѝ попречи да стигне до истината – с цел да я защищити или тъй като и самият той е забъркан в нещо в действителност огромно?

Разплитането на историята вижте в предпоследния епизод на българската престъпна драма „ Дяволското гърло “ – довечера в 22.00 ч. по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на сериала на NOVA и на формалната страница на „ Дяволското гърло “ във Фейсбук.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР