Броени дни преди едни от най-светлите християнски празници, bTV Media

...
Броени дни преди едни от най-светлите християнски празници, bTV Media
Коментари Харесай

Иван и Андрей: Концертът #ПомогниОтВкъщи е начин да подкрепим най-засегнатите от кризата

Броени дни преди едни от най-светлите християнски празници, bTV Media Group и сътрудници още веднъж сплотяват старания – този път в поддръжка на Българската хранителна банка. Под надпис #ПомогниОтВкъщи, на 8 април от 20.00 ч. bTV ще излъчи двучасов благотворителен концерт, даренията от който ще подкрепят най-уязвимите и наранени от изключителното състояние в страната възрастни хора и деца.
bTV и сътрудници сплотяват старания в благотворителен концерт #ПомогниОтВкъщи В поддръжка на идеята, в благотворителното събитие ще взе участие цяло съзвездие от обичани реализатори
Водещи и продуценти на концерта са Иван Христов и Андрей Арнаудов. Двамата разкриха детайлности за самодейността в „ Тази неделя “.

Мария Силвестър също ще бъде водещ на концерта, подсетиха двамата продуценти.

Концертът ще бъде предаван онлайн и по bTV Радио и радио N-Joy и платформите btvplus.bg и URBО.

„ Много български звезди ще се включат безплатно в този двучасов концерт, с който ще се опитаме да помогнем на най-нуждаещите се, които в този момент имат потребност до тях да стигне храна. Такива обществени групи, които в настоящето време, изпитват доста по-голямо усложнение. Средствата ще отидат в Българска хранителна банка и оттова ще бъдат разпределени към най-нуждаещите се. Ще има доста разнообразни способи, по които феновете на концерта ще могат да дарят средства ", споделя Андрей.
Снимка: btvnovinite.bg
Сред изпълнителите, който ще вземат присъединяване на концерта са Графа и Михаела Филева, Мария Илиева, Дони, Тони Димитрова, Люси Дяковска, Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, Васко Василев, Любо Киров, Криско, Виктория, Ния, Прея и Преслава.

Най-лесният и различим метод да се оказа помощ на идеята е да се изпрати есемес на стойност 1 лева с текст DMS HRANA на къс номер 17777.

„ На уеб страницата на Българска хранителна банка има една специфична папка с методите, по които човек може да направи подаяние – посредством кредитна карта и банкова сметка, и всевъзможни съвременни способи “, сподели Иван.

„ Тази идея ни завоюва, тъй като ние постоянно сме се опивали да мислим напред. Смятаме, че хранителна банка ще бъде извънредно нужна след няколко седмици, когато хората усетят икономическия резултат на рецесията, в която се намираме “, разкри Иван.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Важно е феновете и военачалник Мутафчийски да знаят, че сме основали стройна организация кой да бъде в студиото и кой да бъде на запис. Огромната част от изпълнителите ще пеят от домовете си, това е доста значимо да се означи. Само 5-6 души ще дойдат онлайн, ще бъдат единствено по един и ще ги редуваме през 3-4 реализатори на видео. Другият метод, по-който сме регулирали хората е по рисковата група. Например хора като Дони ще си пеят от къщи “, пошегува се Иван.

„ Искаме феновете да се почувстват добре и за тези 2 часа да не помнят за малко за грижите “, сподели Андрей.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 522 19 18 37 Света 1 204 077 2 624 64 797 247 340 Заразени* Нови Починали България 522 19 18 Света 1 204 077 2 624 64 797
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР