Броени дни преди дългоочаквания старт на седми сезон на хитовата

...
Броени дни преди дългоочаквания старт на седми сезон на хитовата
Коментари Харесай

Разбра се кой отпада от Откраднат живот

Броени дни преди дълго чакания старт на седми сезон на хитовата поредност „ Откраднат живот ” стана ясно, че ни чакат серия от изненади, свързани освен със сюжета, само че и със самите актьори. Една от тях е за двама от познатите до този миг облици, които центрираха зрителското внимание на няколко пъти през миналия сезон – този на доктор Владов (в ролята Александър Димов) и на доктор Марио Ковачев (в ролята Велислав Павлов).

Двамата са навън за новия сезон, което провокира бурни митинги във виртуалното пространство. Социалната мрежа фейсбук безусловно прегря от въпросителни мнения и учудени реакции на не дребна част от почитателите на най-успешния български сериал.

Според тях облиците и на двамата са незавършени и е било редно да търпят развиване. Уви, желанието им няма да пожъне триумф в продуцентския план.

„ Не знам кой е направил това, само че ми харесва и му благодаря... Откраднат живот... част от мен постоянно ще остане в този тв сериал, само че може би е време да си взема сбогом с други Владов ”, по този начин удостовери новината с персоналния си профил и самият Александър Димов под любителско видео от сантименталната история на неговия воин доктор Владов с доктор Лора Хинова.

Малцина знаят, че артистът е възпитаник на Тодор Колев и Коко Азарян. Освен това се занимава професионално с бокс, само че признава че не употребява уменията си отвън кръга.

Велислав Павлов или доктор Марио Ковачев, пък, който видяхме в пети сезон от хитовата поредност, е насочил вниманието си към Щатите, където още в края на предходната година стартира акцията на кино лентата „ Вездесъщият ”, който бе кандидат за „ Оскар ”. А сантименталната му му история с доктор Зорница Огнянова в " Откраднат живот ", уви, ще остане с отворен край.

Във кино лентата на Илиян Джевелеков и Матей Константинов, Велислав Павлов се въплъщава в Емил Борилов - захласнат да следи със скрити камери интимния живот на другите заради манията си за надзор.

Славата връхлита внезапно Велислав Павлов – точно около присъединяване му в „ Откраднат живот ”, само че той познава усета на огромния триумф надалеч преди този момент. Участвал е в огромни, интернационалните продукции, снимани у нас, където си е партнирал с плеада звезди като Вал Килмър, Жан Клод Ван Дам, Антонио Бандерас, Морган Фрийман и доста други. Спомня си и срещите с Том Харди преди той да стане огромна звезда. Намира доста сходства и с артиста Робърт Форстър, въплътил се в служителя на реда от паметния филм на Куентин Тарантино – „ Джаки Браун ”.

До старта на сезон 7 на хитовата поредност " Откраднат живот ", остават броени дни. Тя се завръща на 26 февруари в ефира на Нова телевизия, а мотото на новия сезон е: " Любовта лекува ". Новата болница " Света Анастасия " ще отвори порти за нови лекари и герои, които ще изпитат измеренията на любовта и личните си убеждения.

show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР