Броени дни преди дългоочаквания старт на седми сезон на хитовата

...
Броени дни преди дългоочаквания старт на седми сезон на хитовата
Коментари Харесай

Много изненади и нов сюжет ни очакват в продължението на Откраднат живот

Броени дни преди дълго чакания старт на седми сезон на хитовата поредност " Откраднат живот " стана ясно, че ни чакат серия от изненади, свързани освен със сюжета, само че и със самите актьори. Една от тях е за  двама от познатите до този миг облици, които центрираха зрителското внимание на няколко пъти през миналия сезон – този на доктор Владов (в ролята Александър Димов) и на доктор Марио Ковачев (в ролята Велислав Павлов).

Двамата са навън за новия сезон, което провокира бурни митинги във виртуалното пространство, написа Блиц. Социалната мрежа фейсбук безусловно прегря от въпросителни мнения и учудени реакции на не дребна част от почитателите на най-успешния български сериал.

Според тях облиците и на двамата са незавършени и е било редно да търпят развиване. Уви, желанието им няма да пожъне триумф в продуцентския план.

" Не знам кой е направил това, само че ми харесва и му благодаря... Откраднат живот... част от мен постоянно ще остане в този тв сериал, само че може би е време да си взема сбогом с други Владов ", по този начин удостовери новината с персоналния си профил и самият Александър Димов под любителско видео от сантименталната история на неговия воин доктор Владов с доктор Лора Хинова.

Малцина знаят, че артистът е възпитаник на Тодор Колев и Коко Азарян. Освен това се занимава професионално с бокс, само че признава че не употребява уменията си отвън кръга.

Велислав Павлов или доктор Марио Ковачев, пък, който видяхме в пети сезон от хитовата поредност, е насочил вниманието си към Щатите, където още в края на предходната година стартира акцията на кино лентата " Вездесъщият ", който бе кандидат за " Оскар ". А сантименталната му му история с доктор Зорница Огнянова в " Откраднат живот ", уви, ще остане с отворен край. Във кино лентата на Илиян Джевелеков и Матей Константинов, Велислав Павлов се въплъщава в Емил Борилов - захласнат да следи със скрити камери интимния живот на другите заради манията си за надзор.

Славата връхлита внезапно Велислав Павлов – точно около присъединяване му в " Откраднат живот ", само че той познава усета на огромния триумф надалеч преди този момент. Участвал е в огромни, интернационалните продукции, снимани у нас, където си е партнирал с плеада звезди като Вал Килмър, Жан Клод Ван Дам, Антонио Бандерас, Морган Фрийман и доста други. Спомня си и срещите с Том Харди преди той да стане огромна звезда. Намира доста сходства и с артиста Робърт Форстър, въплътил се в служителя на реда от паметния филм на Куентин Тарантино – " Джаки Браун ".

До старта на сезон 7 на хитовата поредност " Откраднат живот ", остават броени дни. Тя се завръща на 26 февруари в ефира на Нова телевизия, а мотото на новия сезон е: " Любовта лекува ". Новата болница " Света Анастасия " ще отвори порти за нови лекари и герои, които ще изпитат измеренията на любовта и личните си убеждения
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР