Броени дни преди дългоочакваната си филмова премиера любимият роман на

...
Броени дни преди дългоочакваната си филмова премиера любимият роман на
Коментари Харесай

Всички наши места се завръща с ново издание и филм

Броени дни преди дълго чаканата си кино премиера обичаният разказ на милиони младежи по света „ Всички наши места “ излиза още веднъж у нас със международната кино корица. „ Ентусиаст “ издаде това паметно заглавие на Дженифър Нивън на българския пазар за първи път през 2015 година и от този момент се радва на голям интерес измежду младите читатели. Певицата Прея даже сътвори ария по книгата. Скоро по-късно се появи и вторият хитов разказ на американската писателка „ Вселената на раменете ми “, а преди броени дни тя разгласи, че е завършила работата си по трето тийн заглавие.
До този миг книгите на Нивън са преведени на повече от 75 езика, а „ Всички наши места “ печели литературни награди по целия свят. Работата по екранизацията на романа е нейна сбъдната фантазия. Още до момента в който основава историята през 2014 година, тя си показва Ел Фанинг като основната геориня Вайълет – доста преди Ел да се яви на кастинг за тази роля. По-късно писателката приспособява творбата си и работи по сюжета на кино лентата дружно с Елизабет Хана. Премиерата на кино лентата по „ Всички наши места “ е на 28 февруари в онлайн платформата Netflix. В лентата вземат участие още Джъстис Смит, Кийган Майкъл-Кий и други
„ Всички наши места “ е трогателна история за двама млади, които се откриват един различен, до момента в който стоят на ръба, за пълноценно изживения живот и споделената обич. Историята на едно момиче, което се учи по какъв начин да живее от момче, което желае да почине.
Теодор Финч е запленен от концепцията за гибелта. Всеки ден той обмисля разнообразни способи, по които може да почине. Но и всеки ден търси и намира нещо, поради което да живее. Вайълет Мърки живее за бъдещето и брои дните до завършването, когато ще избяга от дребния град в Индиана и от тъгата, която я задушава, откакто ненадейно изгубва сестра си.
Срещата на Финч и Вайълет шест етажа над земята се оказва съдбоносна и за двамата. И когато тази странна двойка сплотява напъните си в учебен план, който търси забележителностите в родния им щат, младежите поемат на странствуване, което ги води на невероятни места – величествени, елементарни, красиви, грозни, странни, изненадващи. Също като живота! И както постоянно се случва, се оказва, че най-ценните уроци се научават по най-необичайния метод.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР