Броени дни остават за скиорите да се спуснат по пистите.

...
Броени дни остават за скиорите да се спуснат по пистите.
Коментари Харесай

Закриват ски сезона след Великден

Броени дни остават за скиорите да се спуснат по пистите. Най-големите ни зимни курорти оповестиха, че закриват сезона след Великден. Преди ден от сдружението „ Витоша ски “ оповестиха във Facebook, че заради неподходящи условия писта „ Витошко лале 1 “ приключва работа. Оттам показаха, че през днешния ден е последният работен ден за сезона. Днес до 14:00 ч. бяха отворени единствено писта „ Меча поляна “ и „ Витоша Сноупарк “.

Очаква се ски сезонът на Боровец да бъде закрит от 17 април, се показва във Facebook на курорта. Утре е последният работен ден, в който всички фенове на зимния спорт могат да се порадват на планината.

Ски зона Пампорово остава отворена също до 16 април. Ски зоната в Банско ще работи до 17 април, оповестява Българска телеграфна агенция.

Сравнително положителни са изискванията за туризъм в планините през днешния ден, осведомиха от Планинската избавителна работа (ПСС). Оттам обаче поучават през идващите дни хората да преценяват разходката си в природата с прогнозата на времето поради предстоящата смяна в метеорологичните условия.

Много внезапно се стопля и това крие заплаха от лавини, предизвестяват също от ПСС.

Утре ще се заоблачи и се чакат превалявания в следобедните часове. Ако хората вървят в планината, дано е сутринта, предлагат от планинската работа.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР