Броени дни остават до началото на Teen Boom Fest в

...
Броени дни остават до началото на Teen Boom Fest в
Коментари Харесай

Teen Boom Fest не е просто фестивал за забавление! Той е социална кауза с послание

Броени дни остават до началото на Teen Boom Fest в Благоевград.

Едни от най-обичаните и последвани инфлуенсъри, тиктокъри, блогъри, артисти, музиканти идват в регионалния център, с цел да предадат посланието на фестивала. Подробности по програмата и идеята на единствения по рода си фестивал в Европа бяха разкрити през днешния ден на конференция. В срещата присъединяване взеха кметът Илко Стоянов, Силвия Домозетска, шеф на Дирекция „ Култура, спорт и туризъм “, Яна Гюрова, шеф на Общинско сдружение „ Арт стейдж енд фест “, Михаела Бошева и Артьом Анатолиевич – ARTi от „Фестивал БГ“ – основатели и уредници на Teen Boom Fest.

„ Много малко общини работят в посока организирането на сходно събитие, ориентирано към младата публика. Teen Boom Fest е част от идея, която ние следваме и намерихме вярната формула, с цел да доближава посланието до подрастващите. Той е със обществена устременост. Ние освен се забавляваме и се снимаме с младежите. Ние имаме обръщение, ние беседваме за трафик на хора, експанзия, опиати и принуждение. Много съм щастлива, че тази година отсам, от Благоевград потегля нашето турне “, сподели Михаела Бошева и благодари на Община Благоевград за дейното включване в организацията и за това, че прави начинания за младежите. „ Инфлуенсърите, които вземат участие са с над 300 000 почитатели в обществените мрежи. Това е една голяма маса младежи, която се въздейства и подражава на своите идоли в интернет. Не целим сензация, целим жива действителна среща. И в случай че инфлуенсърите посочат заплахите, които се крият в интернет и в света към нас, ще има едно доста по-полезно подстрекателство за младежите.“ – сподели Силвия Домозетска.

Артьом Анатолиевич, който е освен инфлуенсър, а и водещ на събитието показа и програмата, като уточни, че фестивалът ще премине при два модула. Първата част са почитател срещите, които стартират в 16.00 часа, на площад „ Георги Измирлиев “. Вълнуващите срещи с Мъци, Йоан-Петър,Presinka,BlackGogo, Kumbata, Megsun, K.LINA, Linsho, Just Boomy, Kibritq, Светлозара, Alper Chochev и артистът Ивайло Захариев ще се организират на особено обособени шатри във почитател зона. Вторият модул стартира в 19.30 часа с концерт, на който ще чуем най-големите шлагери на музикалната и усмихната Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимовa. Концертът ще се трансформира в същински празник на модерната музика, по тази причина не го пропускайте. На сцената ще излязат още и локалните надарени деца от Музикално учебно заведение Presto, Танцово студио Deja Vu и Вокално студио „ Фа диез “. На сцената на водещия ARTi ще му партнира Кристина Дончева /Kristina Doncheva/. По време на срещата, която се организира в зала „ 22 септември “ Яна Гюрова уточни, че задачата на Община Благоевград е да зарадва младата аудитория, която сега се оформя и се въздейства от образеца, който вижда.

Бъдете част от посланието, което носи Teen Boom Fest. Елате и научете повече за вашите любимци от интернет. Нека бъдем дружно на площад „Георги Измирлиев “ на 28 май.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР