Броени дни остават до началото на 88-ото издание на Националния

...
Броени дни остават до началото на 88-ото издание на Националния
Коментари Харесай

Стартира поредното издание на Националния боулинг турнир “Фантастико Оупън”

Броени дни остават до началото на 88-ото издание на Националния боулинг шампионат “Фантастико Оупън”, който ще се организира още веднъж в Mega Xtreme Bowling - Joy Station, Студентски град. Турнирът започва в понеделник (20 юли) и ще продължи до неделя. В рамките на 7 дни се чака над 60 участника от цялата страна да се включат в борбата за наградния фонд от 5 000 лв..

“Очаквам още веднъж най-хубавите състезатели от цялата страна да се включат и да станем очевидци на доста оспорвани серии и финални игри. Като уредници сме подготвени и одобряваме поръчките за присъединяване в идния 88-и шампионат. Всички рекомендации на здравните управляващи ще бъдат спазени – надпреварата ще бъде без аудитория “, показа Теодора Дончева – основен организаторна „ Фантастико Оупън”.

От вторник пистите в залата ще са с професионалното намазване, което ще бъде на шампионата, и всеки искащ за присъединяване може да направи подготовка.

Това ще бъде последното издание за сезон 2019/2020 и ще станат ясни и крайните спечелили за годината от всички шампионати въз основата на извоюваните точки във “Фантастико Оупън”.

Специалната интернет платформа – bowlzone.eu още веднъж ще следи събитията в действително време през всичките дни и феновете на боулинга ще могат навреме да се осведомят за протичащото се в залата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР