Броени дни ни делят от пролетта и освен цъфнали дървета

...
Броени дни ни делят от пролетта и освен цъфнали дървета
Коментари Харесай

Hearthstone: The Witchwood ни потапя в омагьосаната гора с нови умения и 135 нови карти



Броени дни ни разделят от пролетта и с изключение на цъфнали дървета и сенна хрема, тя ще ни донесе първия експанжън за Hearthstone - The Witchwood . Тази добавка ще означи и началото на годината на Гарвана - това ще постави завършек на всички декове от 2016-а година, които ще изоставен Standard.

Новият сет ще включва 135 нови карти , някои от които ще показват нови стилове на игра, съгласно Blizzard. Както при последните два експанжъна, тук играчите също ще получат гратис соло наличие. Официалната информация от Blizzard не съдържа точна дата на премиера, само че в случай че би трябвало да съдим по последните две години, би трябвало да чакаме The Witchwood в началото на април .

Разбира се, това което интересува почитателите най-вече, са новите видове карти. Първият от тях е Echo - той разрешава да бъдат изиграни безграничен брой копия от дадена карта, стига маната да го разрешава. В образеца на Blizzard е показано творение с цена 3 мана, което има Echo, което автоматизирано го праща към по-късния стадий на играта.

Вторият вид е Rush - това умеене разрешава на създанието да нападна в същия ход, в който е сложено на игралното поле (по сходство на Charge), само че единствено други създания. Накрая идва Worgen (върколак) - картите с това умеене се трансформират, до момента в който седят в ръката на играча.

Официалният филмов откъс, пуснат от Blizzard, демонстрира и няколко нови именити карти, които би трябвало да доведат до нови декове с нова механика. Една от тези карти понижава цената на умеенето на героите до 1 мана, в случай че имате единствено карти с четна мана стойност. Друга ъпгрейдва въпросното умеене, в случай че имате в дека си единствено нечетни карти.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР