Броени часове след премиерата на изцяло новия пикап Tesla Cybertruck, Илон

...
Броени часове след премиерата на изцяло
новия пикап Tesla Cybertruck, Илон
Коментари Харесай

Провокацията Tesla Cybertruck събра над 146 000 заявки

Броени часове след премиерата на изцяло новия пикап Tesla Cybertruck, Илон Мъск използва профила си в обществената мрежа Twitter, за да обяви, че все още (преди 14 часа) има постъпили 146 000 поръчки за закупуването провокативният, като дизайн, електрически многофункционален автомобил.

В профила си в обществената мрежа, Мъск коментира, че разпределението между трите съществени версии на пикапа Cybertruck са 42% в интерес на двумоторната му версия, 41% за изпълнението с три електрически мотора, а останалите са базовата модиикация с един електрически мотор.

Топ-версията на , която се очаква да се трансформира в действителност в края на 2022 година, дава обещание да предложи възможност за ускоряване от 0 до 96 км/ч за 2.9 секунди, както и свободен пробег от до 500 благи или 800 километра.

Базовата версия на Tesla Cybertruck- с един електрически мотор, ще предложи възможност за ускоряване от 0 до 96 км/ч за по-малко от 6.5 секунди и свободен пробег от над 400 километра, а при двумоторната съответните индикатори са ускоряване за по-малко от 4.5 секунди и самостоятелност от над 480 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР