Броени часове преди началото на историческия платинен юбилей кралицата направи

...
Броени часове преди началото на историческия платинен юбилей кралицата направи
Коментари Харесай

Здрава ли е кралицата, щом заговори за края: Дейли Експрес

Броени часове преди началото на историческия платинен празник кралицата направи новаторско изказване, в което ясно изрази желанието си

Въпреки че кралските коментатори похвалиха Нейно Величество за това, че е проправила пътя към гладкото заместничество, доста членове на обществеността наподобява бяха обезпокоени от споменаването от страна на владетелката на края на нейното ръководство, написа Дейли Експрес.

В разбор, извършен за Bed Kingdom, се твърди, че онлайн търсенията за "как е кралицата " в Обединеното кралство са скочили до 1306% на 5 февруари.

Това значи, че ползата към здравословното положение на кралицата е 13 пъти по-голям от междинния размер на търсенето.

Говорител на Bed Kingdom разяснява констатациите: "Кралица Елизабет II е може би най-известната фигура в английската история и нейните думи безспорно са попадали в заглавията на международните вестници.

"Кралицата постоянно се е придържала към мантрата си "Никога не се оплаквай, в никакъв случай не обяснявай " и по тази причина всички изказвания на Нейно Величество са добре премислени и извънредно смислени.

"Завладяващо е да я забележим по какъв начин в детайли разказва очакванията си за бъдещото ръководство на принц Чарлз, защото тя предлага на обществеността необичаен взор към по-личните си мисли и усеща, а тези констатации акцентират въздействието, което това изказване има в цялата страна. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР