Броени часове остават до битката за Суперкупата на Европа. За

...
Броени часове остават до битката за Суперкупата на Европа. За
Коментари Харесай

Българските фенове на "Челси" очакват "синя" победа в Истанбул

Броени часове остават до борбата за Суперкупата на Европа. За пръв път новият притежател на трофея ще бъде избран след британски двубой. " Ливърпул " и " Челси " се сблъскват на " Водафон Арена " в Истанбул.

Родните почитатели на " сините " от Лондон остават оптимисти, макар че противникът е любимец. " Челси " ще се радва на сериозна българска поддръжка в Истанбул довечера.
" Але! Але! Але! " и " Мо Салах " в осъществяване на българските почитатели на " Ливърпул " Добро въодушевление измежду родните последователи на мърсисайдци преди Суперкупата на Европа
Част от мненията, които събрахме за вас:

" Те са европейските първенци, а ние спечелихме единствено купата на Лига Европа. Въпреки всичко ние постоянно имаме вяра в успеха. Ние поддържаме нашия тим и знаем, че той може да завоюва против всеки. Надяваме се да ни зарадват "

" Атмосферата сигурно ще е страхотна. Мачът ще бъде доста готин. Предполагам, че първото полувреме ще е доста изравнено и към края на мача ще стане касапницата, ще има голове "

" Надяваме се да има голове, само че единствено в " алената врата ", тъй като сме пристигнали тук да спечелим купата и да покажем кой е най-хубавият британски тим в света "

" Челси " ще има сериозна поддръжка от България. Поне знам за много огромна група момчета, също наши съидейници. Можем да се съберем на стадиона преди мача "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР