Броени часове остават до 9-ото издание на едно от най-големите

...
Броени часове остават до 9-ото издание на едно от най-големите
Коментари Харесай

22 и 23 май – Шумът на парите за 9-а поредна година

Броени часове остават до 9-ото издание на едно от най-големите стопански събития в страната – Шумът на парите.

Форумът, проведен от Profit.bg, продължава да е безвъзмезден за наличие, като и тази година ще се състои в зала ЕФЕ на хотел Маринела.

Повече от 40 лектори ще дискутират настоящите за обособените панели тематики. Програмата за първия ден планува панелите Капиталови пазари, Двигатели на растежа и Лични финанси.

Във втория ден стартираме с тechНологии на триумфа и продължаваме с Имоти и Банки и небанкови финансови институции.

Ето и лист на всички лектори за обособените панели:

Панел „ Капиталови пазари “, 22 май (вторник), 9.30 ч.

Борсовият панел обичайно е откриващ за Шумът на парите. От едната страна на модератора Илиян Скарлатов, ръководещ сътрудник на Mane Capital, ще седнат изпълнителните шефове на фондовите тържища на България и Македония, надлежно Иван Такев и Иван Щериев.

Представителите от родна страна ще са Николай Ялъмов, ръководител на борда на шефовете на Капман Холдинг, Никола Янков, ръководител на Съвета на шефовете на Експат Асет Мениджмънт, и Георги Бабев, член на Съвета на шефовете на Градус АД.

Именно последната упомената компания се чака да реализира в идващите месеци първично обществено предложение на Българска фондова борса и да набере повече от 100 млн. лева

Панел „ Двигатели на растежа “, 22 май (вторник), 11.15 ч.

Изпълнителните шефове на Алкомет АД Хюсеин Йорюджю и на Смарт Органик Яни Драгов са представители на огромна обществена компания и друга, която впечатлява със своя растеж и подчинение на непознати пазари.

Икономистите ще бъдат показани от Георги Ангелов, основен икономист в Отворено общество, а EY Bulgaria ще са показани от Милен Райков, съучастник Данъци и право.

Доц. Косьо Стойчев, учител от Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ от катедра „ Регионална и политическа география “, и арх. Любомир Станиславов от Аутомотив Клъстер България са останалите участници в дебютния за Шумът на парите панел.

Дискусията ще е води от сътрудника ни Иван Нончев.

Виж повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР